Iedere auto heeft regelmatig onderhoud nodig. Goed onderhoud is belangrijk om uw auto te behoeden voor storingen, en gebreken tijdig te ontdekken. Ik houd uw auto in topconditie door onderhoud te plegen wanneer dit nodig is. Olie verversen, filters vervangen,  banden of remdelen vervangen of een volledige check: alles behoord tot de mogelijkheden. Wij streven erna om voor al ons uitgevoerde onderhoud de beste onderdelen voor uw auto te gebruiken dus kwaliteit voor een betaalbare prijs.

 

 

Ook voor reparaties buiten regulier onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Of het nu gaat om het vervangen van een wiellager of een reparatie aan een cilinderkop wij voeren alle reparaties uit met kwaliteitsproducten en doen dit op een professionele manier zodat u na een reparatie weer met een veilige  auto en een goed gevoel de weg op kunt.

 

 

Heeft uw auto een storing of probleem waarvan de oorzaak niet direct duidelijk is?

Om een goede diagnose te stellen beschikken we over de nodige uitlees apparatuur en technische gegevens, maar natuurlijk hebben we de kennis en ervaring om de juiste oplossing van het probleem te achterhalen.  

Een goede diagnose bespaart kosten door onnodige reparaties uit te sluiten en goede onderdelen onnodig te vervangen.

APK

 

Uw auto moet op een door de RDW bepaald moment een Algemene Periodieke Keuring (APK)  ondergaan. Deze APK is noodzakelijk om er zeker van te zijn dat uw auto voldoet aan alle gestelde eisen door de Nederlandse overheid.

Garagebedrijf van der Velden voert deze APK uit volgens de normen en eisen opgelegd door de RDW.

Tijdens de APK kijken we uiteraard ook verder dan de gestelde eisen en zullen u ook op eventueele gebreken wijzen die niet direct van toepassing zijn voor de APK maar die u wel binnen korte tijd kunt verwachten, denk hierbij bijvoorbeeld aan onderhoud of een beginnende slijtage van banden of remmen.